Naast lezingen en workshops verzorg ik ook cursussen. Voor de mensen die geïnteresseerd zijn om zelf handen te willen gaan lezen heb ik een cursussen handanalyse opgezet.

Bij handlezen gebruik je de handen als spiegels van de ziel. Door iemands hand te lezen verkrijg je belangrijke informatie over onder andere zaken als persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, relaties, beroeps- en studiekeuze en het opvoeden van kinderen. Met handlezen stel je bovendien op praktische en eenvoudige wijze diagnoses.

Ik heb voor de mensen, die geïnteresseerd zijn om zelf ook handen te kunnen lezen, een basiscursus handanalyse opgezet. Deze cursus handanalyse is voor degenen die meer inzicht willen krijgen in zichzelf en anderen door middel van het leren analyseren van handen. Je ontdekt een wereld vol met informatie, informatie die schuilgaat achter elke lijn, elke heuvel en elk teken in de hand!

Tijdens de cursus worden de basisprincipes van handanalyse uitgelegd, zoals de betekenis van de lijnen, vingers, heuvels, handvormen, temperatuur, tekens in de hand.

Met deze verworven kennis over handanalyse heb je een methode in handen waarmee het onder andere mogelijk is om talenten, karakter, de sterke en minder sterke kwaliteiten van jezelf of iemand anders vast te stellen.

Na het afronden van de basiscursus is het mogelijk om verdiepingscursussen te volgen.

In de verdiepingscursussen wordt dieper ingegaan op de vingers, lijnen, tekens van wijsheid, enz.

Elke vinger wordt gedetailleerder behandeld. De betekenis van allerlei tekens in de hand worden uitgelegd. Je leert meer te vertrouwen op je intuïtie en bent vooral bezig met het praktisch oefenen. Je krijgt inzicht in alle handlijnkundige begrippen en je leert zelfstandig een handanalyse uit te voeren.

In de cursussen wordt met een cursusmap gewerkt en wordt gebruik gemaakt van de eigen handafdruk, handafdrukken van de medecursisten en anonieme voorbeelden.

De cursussen zijn in groepsverband en als privéles te volgen.

De locatie van de cursus is in mijn praktijk te Zeist, maar kan indien gewenst ook op andere plaatsen in Nederland worden verzorgd.